基点俱乐部

成为基民

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 今天没货

聚会照片来啦!!!

图呢?

好喜欢Kathy,长的就像我梦中情人!

咦—— 怎么没人回应我呢? 难道只有我一个人喜欢伊? 太好了!呵——呵——呵—— (经典开始白日梦......)

呜呜~~~~~~~~~偶咋个现在才到这信论坛来哇!偶也在成都哦,如果早点来这儿我也可以参加聚会啦哈!5555555你们聚会好多人哦!!!!!!好耍不嘛? 我在另一个论坛也参加了一次聚会,就在圣诞节那天,但没去几个人哦! 呵呵~~~~2005年大家都快乐哈密瓜

很好,好羡慕,太棒了。什么时候能到福建来聚一下啊?到厦门不错的。 可惜。好象福建的很少。也许没机会了。 我不是厦门的。我是福建一个小山城,龙岩的。 我说想能在厦门是因为我这离厦门还不太远。 不过来我这也不错, 有客家土楼,

是不是应该在每张相片的旁边上标注是谁谁谁啊?也介绍下嘛~~~还有就是集体照片是不是应该搞个小标题注明是那里的基友?? 不过照片找的还满清楚滴~~:P

人还真不少啊。。。。

国家一级舞蹈家表演孔雀开票!

型男~

索女!

“噫咦,嗰边有个仲靓嘅添喔!”

“后面嗰两条友仔擒咁高,都唔知佢地想点,um住先……” “失传已久嘅武林绝学——灵犀中指再现江湖,几时教下我啊,大师?”

“嘻嘻,9点位有靓仔!”

黑衣男:“弊,唔记得拉裤链添!!” 红衣男:“死,我都係!!!” 黑衣女:“我睇唔到,我睇唔到……”

哇!男助手!!!

“啊?有冇搞错,基地成立咁耐先得嗰一支蜡烛?”

温馨一刻……

“哼!你估翘脚係你专利啊?我又翘!”

“呢个时候啲黄油蟹最靓,嗰两只釭……”

呢张相掂啊,摞去相睇都得

天下无不散之演习,离别之时众人争相与红衣主教合照:

睇得出经过一日嘅舟车劳顿,红衣主教依然神采奕奕……

同老大影相,点都要提起精神!

“嚟嚟嚟,我地整翻张情侣装先!” “唉,影完未啊?我有啲眼训啊!”

“咪住咪住,仲有我,仲有我!” “我好眼训啊!!”

“头先嗰张影得唔好,再影过!” “我就嚟支持唔住喇!!!”

“一齐嚟影翻张!” “Zzzzzz……Zzzzzz…”

有冇搞错,你啲菲林相依家先放上来,仲要係扫到咁难睇,快做过啦!!!

*滑块验证: